Политика за защита на личните данни

В сила от 06.05.2014 г. Последна промяна: 22.05.2018г.  

Прочетете и се запознайте

  Информация относно дружеството, което обработва данните Ви Наименование: „Боренда“ ЕООД ЕИК/БУЛСТАТ: 203419475 Регистрация по ДДС: BG203419475 Седалище и адрес на управление: гр. Шумен, ул. Московска 20, ет.4 ап.12 Адрес за кореспонденция: гр. Шумен, ул. Московска 20 ет.4 ап.12 E-mail: galena@6x21.com „Боренда“ЕООД и проекта „Моята онлайн кариера“, наричани по-долу за краткост „Доставчик“ или МОК /съкратено от Моята онлайн кариера“ уважават вашето право на личен живот и целенасочено го защитават. Доставчикът публикува тази декларация за конфиденциалност с цел да ви информира за нашата политика и практика относно личните данни и възможностите да избирате начина, по който се събира и използва вашата лична информация онлайн. Част от нашите Web сайтове са организирани така, че по принцип да позволяват да ни посещавате в Интернет, без да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация, но за някой обучения или видеоматериали изискваме да попълните форма, чрез която да предоставите ваше име и електронна поща. Настоящата декларация за конфиденциалност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи. За да можете лесно да намирате тази декларация, ние Ви осигуряваме достъп до нея, като я поставяме в долната част на всяка Уеб страница. Вие или Вашият - означава "Вие" като посетител или като потребител на нашите уебсайтове. Ние, наш или нас означава някой от нашите уебсайтове, а именно: www.6x21.com; www.dori-flame.com; www.ileader.eu; www.6po24.com и всички техни поддомейни. Препоръчваме ви да се запознаете с пълния текст на декларацията за конфиденциалност на Доставчика: 1.Общи положения 1.1.С попълването на формите за записване в уеб сайтовете собственост на Доставчика, Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат използвани от нас по смисъла и при спазване на Закона за защита на личните данни само в случаите, описани по-долу. 1.2. Предоставянето на каквато и да било лична информация и данни от Ваша страна е напълно доброволно. 2. Кога ще поискаме Вашата лична информация? 2.1. Когато имаме нужда от информация, която да Ви идентифицира лично (лична информация) или ще ни позволи да се свържем с Вас по телефон и/или електронна поща. Тази информация ни е необходима единствено и само за обратна връзка с Вас, за изпращане на текущи оферти, уведомления за изтичащи периоди, нови услуги, промоционални материали или други възможности, от които вие бихте могли да се възползвате. 2.2. Личната информация, която Доставчикът събира в регистъра ПОТРЕБИТЕЛИ, се ограничава само до: име и фамилия и електронна поща. Ако вие решите да продължите сътрудничестото си с нас и да станем партньори, то тогава в регистър КАНДИДАТИ ще е нужно да ни предоставите и данни за: град, възраст, адрес, телефон, мобилен телефон и e-mail, скайп адрес, фейсбук профил и друга допълнителна информация за вас, която ще ни помогне в бъдещото ни сътрудничество. 2.3. В случаите, когато вие ще партнирате с някой от нашите .... покупката на продукти/услуги се осъществява в уеб сайтовете на Доставчика и когато се изисква заплащане, ще Ви бъде поискана лична информация, нужна за осъществяването на това плащане (име, адрес, телефонен номер и номер на кредитна карта), където приложими се явяват условията за конфиденциалност на организацията, обработваща съответното плащане (еPay.bg, PayPal.com, Gate2shop и т.н). 2.4. За включване в нашия екип от вас ще се изисиква да се регистрирате и в сайта на Орифлейм България ЕООД по електронен път. В тези случаи са приложими правилата за конфиденциалност на сайта на Орифлейм България, в който и където ще се извършват тези електронни регистрации. 2.5. Доставчикът води статистика на посещенията в принадлежащите му уеб сайтове, която може да включва: IP адрес, домейн име, вид на браузъра, резолюция на дисплея, използвана операционна система, време на достъп, адреси на използвани Web сайтове, ключови думи в Web търсачки и други. Тази информация се използва единствено за поддръжката и подобряване на качеството на услугите и съдържанието, предлагани на посетителите в уеб сайтовете на Доставчикът. 3.Как събираме информацията от Вас? 3.1.Ние събираме информацията Ви, когато попълвате формуляри на наш сайт. Това включва информация, за да се абонирате за наши платени или безплатни услуги или да поискате допълнителни услуги. 3.2.Възможно е да Ви поискаме допълнителна информация и когато участвате в платено обучение, томбола, промоция, или когато се свържете с нас с въпроси. 3.3.Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.  

4. С каква цел събираме информация от Вас? 4.1 Ние събираме и обработваме личните данни, които Вие ни предоставяте за следните цели: създаване на профил и предоставяне на пълна функционалност при използването на онлайн магазина; извършване на поръчки и закупуване на продукти и услуги; индивидуализация на страна по договора; счетоводни цели; статистически цели; защита на информационната сигурност; обезпечаване на изпълнението на договора за предоставяне на съответната услуга; участие в събития и обучителни семинари, организирани от дружеството; участие в провеждане на игри, томболи, рекламни кампании; изпращане на информационен бюлетин при изразено от Вас желание. да се свържем с Вас след кореспонденция (чат на живо, имейл или телефонни запитвания) да поискаме оценки, отзиви и прегледи на услуги или продукти Може да използваме информацията Ви, за да рекламираме наши услуги на уебсайтове от трети страни, като Facebook. да продължим комуникацията с Вас, след като сте се регистрирали за безплатни/платени услуги, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересувате. 4.2. Ние спазваме следните принципи при обработката на Вашите лични данни: законосъобразност, добросъвестност и прозрачност; ограничение на целите на обработване; съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни; точност и актуалност на данните; ограничение на съхранението с оглед постигане на целите; цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни. 4.3. При обработването и съхранението на личните данни, Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси: изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи. 5.Къде съхраняваме събраната информация? - Информацията се съхранява в сървърите на Mailchimp и Google Drive. 6. За какъв период от време съхраняваме събраната информация? Ако се включите в МОК и станете партньор Вашата информация ние пазим вашата информация до момента, в който имате активна регистрация в Орифлейм България ЕООД. Ако сте в нашия регистър ПОТРЕБИТЕЛИ ние пазим вашата информация в срок до 3 месеца от датата ви на попълване в списъка. След това ви отписваме от базата. ​ За тази цел, ние задържаме имейл адреса и името Ви, до момента, до който имате достъп до продуктите ни. Вашата информация, която използваме за маркетингови цели, ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате тази информация или да се отпишете сами. Можете да прекратите абонамента си самостоятелно по всяко време, като кликнете върху бутона "Unsubscribe" в долната част на всеки имейл или напишете "стоп" във Facebook Messenger. Можете също така да изпратите заявка ръчно на имейл адрес help@uspeivbulgaria.com, ако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги! 7. Как защитаваме Вашата информация Вашата лична информация се намира в сигурни сървъри на големи компании. Използваме сложни пароли и редовно ги сменяме. 8 Оповестяване на Вашата информация Нашата дейност е такава, че не изисква оповестяване на информцията Ви. Въпреки това може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим. ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно. 9. Какви са вашите права Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желате да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ни имейл на следния адрес. Имейл: Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна. 10. Промени в политиката ни за поверителност Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл. 11. Как да се свържете с нас Ако желаете да: получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас, да подадете жалба или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с наш служител, който отговаря за защитата на личните Ви данни на имейл: galena@6x21.com